Efter en vecka i solen och väntan på julafton.

Då har jag skrivit om före och under resan. Nu får jag skriva om EFTER resan.

När vi landade på sturup såg vi att det snöade. Som tur var att P hade tagit ledigt på onsdagen så vi slapp att köra upp till Norrköping kl 19 på kvällen med fullt snöfall. Så på tisdagskvällen åt vi pizza och umgick med mamma, pappa och mor o far ett tag sen var vi trötta så vi gick o la oss. Upp tidigt på onsdagen, åkte hem till mormor och morfar för att äta frukost och önska god jul. Därefter åkte vi hem till mamma och pappa hämtade våra saker för att sen köra milen upp till Norrköping. Under resans gång bestämde jag mig för att handla julgran och när vi kom hem åkte vi och handlade den. Väl hemma blev det julgrans pyntning samt mys på soffan. Dagen efter plockade jag med tvätt och lite annat så jag fick iordning allt. Vill ju ha fint nu när det är jul :)

Helgen bjöd på att vara flytthjälp i Linköping sen ett besök på landet där Anita gjort underbara älgköttbullar, såå gott. Eftersom det är VÄLDIGT mycket snö här uppe så var det svårt att köra. Men som tur var hade jag med mig P i bilen som sa till mig hur jag skulle göra i det ögonblicket jag fick ganska mycket sladd på bilen. Efter middagen var det dags för dansbandskampen där TITANIX kom tvåa vilket jag redan skrev i förra inlägget. Sen var jag trött och gick och la mig. På söndagen var det mys och lek i snön. 50cm snö..HELT OTROLIGT att fatta för en skånetös som mig :)

En låga av hopp och glädje tändes i mitt inre men slocknade så oerhört fort. Så vad har man lärt sig av detta? -Låt dig aldrig få hopp från någon man älskar utan glädjs av det och få hopp när du verkligen har det framför dig och det är verklighet.

Dagarna fram till julafton gick fort, det blev jobb både tis och onsdag. Vilket var väldigt trevligt eftersom jag var på ett nytt ställe och trivdes bra! På tisdagen var det inte alls kul att köra hem från Åtvi till Norrköping, detta för att det var full snöstorm så man såg inte mer än MAX 0,5m framför sig när man körde + att det var SVIN halt så istället för 1 timmes körning tog det nästan 2timmar. På onsdagen körde jag hemmifrån något tidigare eftersom jag visste att väglaget inte skulle vara det bästa. Det var det inte heller så det tog nästan 1timme och 30 min att komma till jobbet. KÖRA FÖRSIKTIGT får man göra när det är snö. Måste ju tänka på att jag nu mera inte är en person utan faktiskt bär på en person till. När jag kom hem på onsdagen efter jobb mötte P upp mig och vi började attt packa in alla julklappar i bilen för att åka ut till landet. Väl ute på landet var det att snabbt slänga i mig lite mat för att sedan gå in till A-M och Per för att Neo hade kalas där inne. Stor kille nu, hela 3år. Efter kalaset så pyntade vi granen och sen var det bara tv tittande medans P var och bastade. En tradition dom ha sådär kvällen innan julafton.


Bebis utveckling


Uträkning utgår från dagens datum: Tis 22 dec 2009.
Du är på dag 169 av 280. (60,4%).
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden.
Beräknat förlossningsdatum Mån 12 apr 2010
Du har 111 dagar kvar till beräknad förlossning.






Befruktningen ägde rum omkring:
18. juli 2009
Hjärtat börjar att slå:
12. augusti 2009
Embryot rör sig:
5. september 2009
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster:
12. september 2009
Alla inre organ är färdigbildade:
12. september 2009
Risken för missfall avtar:
26. september 2009
Illamåendet avtar för de flesta:
3. oktober 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud):
10. oktober 2009
Fostret sväljer och kissar:
24. oktober 2009
Ungefärlig tid för ultraljud:
31. oktober 2009
Du kan känna fostrets rörelser:
7. november 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster:
21. november 2009
Fostret börjar att höra:
12. december 2009
Nio av tio barn överlever om de föds nu:
9. januari 2010
Många foster lägger sig med huvudet nedåt:
13. februari 2010
Beräknat förlossningsdatum:
12. april 2010



I vilken ände ska jag börja?

Kanske veckorna innan Egypten..? Vad fan gjorde jag då? HAHA.

Jo, vänta nu här..jag borde komma ihåg men nja, varje dag är sig lik när man går hemma. För i nov jobba jag bara 4dagar och dec har jag inte jobbat ett skit än sålänge..känns okej eftersom jag har en ganska stor mage och har dessutom foglossning så ibland är det riktigt jobbigt att gå och stå. Men det känns jobbigt oxå eftersom har jag inte jobbat något så blir det heller ingen lön i januari och dec lönen var riktigt dålig :S men jag kan inte hjälpa det för det är ju så med vikarebanken och folk som är in lasade..jävla skit det där!

Den 29:e Nov var det min o Patriks förlovningsdag men vi firade det på fredagen eftersom vi skulle till landet på lördagen och sen var vi hembjudna på julmys hos Anna och Lasse :) Det var riktigt trevligt och skinkan som Lasse gjort var underbart god :) Tack!

Den 1:e dec låg jag vaken efter att P hade åkt till jobb, då började den lille att sparka som om det vore livets viktigaste fotbollsmatch inne i min mage. En fantastisk känsla som inte riktigt går att beskriva. Dock hade jag känt lite sparkar tidigare men inte reflekterat det till att det var sparkar från den lille men den 1:e blev jag som sagt övertygad. Det gick inte att ta miste om att det var sparkar.

Varjde lördag sen dansbandskampen började har vi antingen varit ute på landet eller så har vi suttit med några vänner och kollat på det som för övrigt oxå varit väldigt spännande. TITANIX är enligt mina åsikter det bästa bandet i tävlingen och jag är sååå nöjd med att de slog ut både Torgny Melins, Zekez och Date. Sååå NÖJD.

På måndagen den 7:e åkte vi ner till Skåne för att sedan på tisdagen åka till Egypten. Väl framme i Egypten gick allt bra och hotellet var riktigt fint. Tyvärr bjöd onsdagen inte på något roligt väder utan det var ganska kallt och molningt :( men redan på torsdagen var det kanon väder igen och det höll i sig fram tills vi åkte hem. Egypten för övrigt är ganska bra men TYVÄRR försöker folket där lura en på pengar vilket dom faktiskt lyckas med ibland för man inte tror att man ska bli lurad. Det värsta är att även hotellpersonalen försöker lura en och det stör jag mig väldigt mkt på. Sen har vi det här men att dom är på en HELA tiden..snälla snälla, köp detta eller kom in i min butik..bla bla bla....LÄGG NER DET BETENDET för det är bara jobbigt.! Och väljer man då att inte svara, titta, eller gå in i deras butik då börjar dom svära och kasta en massa fula ord på en!!!
JAG SKA ALDRIG ÅKA TILL EGYPTEN IGEN och om jag ska det så blir det med kryssning på Nilen, för in i landet ska jag inte på samma sätt för det gör att man blir arg.

Att vara på semester med Patrik, mamma och Pappa var ritkgt trevligt och detta gör jag väldigt gärna om igen men då får bebben och Daniel oxå följa med tycker jag!

 MIN SÖTA/STORA mage:)

    
   

Några bra bilder från Egypten :) Det var mycket sol men inte så mkt bad eftersom det var riktigt kallt i poolen (19grader) och i havet var det inte heller så varmt (21grader)

Tack för en underbar resa tillsammans med mina älskade föräldrar samt min älskade Patrik.


RSS 2.0