ATT ÄLSKA

Jag har kommit på att det är underbart och fantastiskt att älska en annan person. Att man älskar sina föräldrar, syskon, mor- och far föräldrar och vissa vänner är en självklarighet för många. Även för mig men att älska någon annan av ett annat kön och för den delen en person av samma kön som sin pojk/flickvän är inte en självklarhet för många, inte ens för mig. När jag träffade min pojkvän som oxå är min sambo och fästman insåg jag att jag aldrig riktigt älskat någon förut. 

Idag älskar jag av kärlek, den kärlek man inte riktigt kan ta på, man kan inte förklara dess innebörd mm. Du vet kanske den där pirrande känslan när man tänker på honom/henne, när man är med honom/henne och när man pratar om honom/henne det är den kärleken jag är ute efter att skriva om.

Min Patrik har "lyckats" att få mig att älska inte för att han gjort så mkt för att få mig att älska honom, utan han var bara sig själv. Snäll, rolig, mysig, trevlig, snygg och en massa annat. (Listan skulle bli lång om jag skrev ner allt han är).

Ordet ÄLSKAR är ett ord många använder bara för att och vid "fel" tillfällen, tex. när man träffar en kille/tjej man har dejtat ett tag och sen blir man tsm. Det går ett tag och sen kommer orden "jag älskar dig" efter en vecka. Visst man kan säkert älska efter en vecka men jag tror inte man riktigt vet innebörden av älskar är och hur starkt ordet egentligen är.

När jag i Januari-2008 ryckte in i lumpen bestämmde jag mig för att lämna allt som var bakom, men riktigt så enkelt var det inte förens den dag i början av april då jag träffade VÄRLDENS MEST UNDERBARA KILLE, PATRIK. Jag bara visste att han ska jag ha oavsätt vad jag ska göra för att få honom. Eller ja, så tänkte jag nog inte direkt men han vet vad jag tänkte så det behöver jag inta ta upp här. Efter ett tag tänkte jag iaf att han kan jag gå genom eld och vatten för att få, måste bara tilllägga att han visade inte mig ett skvatt uppmärksamhet. Men jag gav mig inte. Jag lyckades som du säkert redan förstått och som sagt är han den kille jag idag och för alltid ska älska. Det är han jag ska dela mitt liv med, han som jag ska bilda familj med osv. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och ingen kan någonsin få mig att känna sådan kärlek som jag känner till honom. (jo ev barn)

Jag är en oerhört lycklig person som verkligen ÄLSKAR och använder ordet "rätt"

ÄLSKAR DIG PATRIK.

                                                                            

SAKNAD

Till en början var du svår men i rätt tid visade du mig vägen till ett lyckligt liv med dig. Ett liv som knappt börja förens du åkte ifrån mig i 6 månader. Jag visste om att du skulle åka, jag sa att det inte var några problem men idag vet jag att jag hade fel när jag sa att det inte kommer att vara några problem. Helgen innan du åkte ifrån mig var jag ledsen, jag grät redan då av saknad. Idag har det gått lite mer än 3 månader sen du åkte och du har varit hemma ca 3 veckor under 3 månader. 3 underbara veckor som tyvärr går så fruktansvärt fort.

Efter du varit hemma och åkt ifrån mig igen är det tufft och jobbigt, vill bara att du ska komma hem igen. Det tar någon dag att bli glad och börja se meningen med livet igen. När man är i mitten av perioden innan du ska komma hem går allt som på räls, klart man saknar dig men det går av sig själv. När det sen börjar närma sig att du ska komma hem igen, veckan innan du kommer hem då börjar det bli tufft och jobbigt igen. Då längtar man nästan ihjäl sig och vill bara att dagen ska komma då jag får pussa och krama dig igen. 

Sist du var hemma grät jag kvällen innan du skulle åka, jag grät dagen då du åkte och många dagar efter det. Jag har fortfarande inte orkat resa mig upp igen och se att du snart kommer hem. Det är bara 4 veckor till du kommer hem och jag vill inget annat än att få hem dig redan i morgon men det är svårt för dig, jag vet det därför begär jag inte så mycket av dig. Det jag begär är att du ringer mig varje dag, att du älskar mig och att du finns där för mig när allt är jobbigt och jag inte riktigt orkar stå upp. Allt detta gör du redan för mig och jag är så oerhört lycklig över att få vara din flickvän, din sambo.
Jag hoppas du vet att jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag kommer ALDRIG att lämna dig.


Du och Jag

På våra händer sitter en ring, en ring som symboliserar en kärlek. Vår kärlek till varandra. Ingen kan någonsin ta kärleken ifrån oss, åtminstånde kan ingen ta ifrån mig kärleken till dig. Du har tagit mitt hjärta med storm, du fick mig att resa mig upp och verkligen inse vad riktig kärlek är och vad den betyder och innebär.

Du är ljuset i mörket, du är styrkan i stormen, du är vågorna på havet, du är lyckan, du är blodet i mina ådror, du är benen i min kropp och du är luften som jag andas in.

Till en början var du svår men i rätt tid visade du mig vägen till ett lyckligt liv med dig, jag är så lycklig över att du är min och bara min pojkvän och sambo. Det är dig jag ska leva mitt liv med.

Jag orkar vänta på dig i 10 veckor till, men efter det får du utegångsförbud i 3månader..hihi..!

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA.

                       


TILLSAMMANS


Tillsammans är vi oslagbara.



Det ska alltid vara du och jag.

Mitt hjärta tillhör dig.

RSS 2.0