Halv vecka i Skåne.

I tisdags kom min älskling hem från jobb redan vid 11, han var något sjuk så jag sa åt honom att gå och sova. Det gjorde han och jag små plockade här hemma. Vid 15 frågade han om jag ville att vi skulle åka ner till skåne redan då och såklart svarade jag JA. så en snabb packning och så slängde vi oss i bilen för att köra de mil ner till skåne. Väl nere i skåne överraskade vi mina föräldrar som inte alls var medvetna om att vi skulle komma redan som på tisdagen =) Kvällen bjöd på pizza och mys.
Under onsdagen begav vi oss ut för att kolla bilar, har ju ett behov av en lite bättre bil nu när det i April väntas tillökning. Onsdagen bestod oxå av att ta upp min gamla barnvagn som jag låg i när jag var liten för den underbara vagn ska min och patriks lilla älskling oxå ligga i. En helt fantastisk vagn, som både jag och Patrik verkligen föll för. Det blev att tvätta av den samt köpa en liten bebis mobil som man har till vagnen. Det blev riktigt bra. På torsdagen införskaffade jag mig en symaskin, visste väl att det var något jag saknade i mitt hem :) Tack min älskling för maskinen :) Det var även bara mys eftersom min älskling inte mådde riktigt bra. På fredagen var det lite shopping samt mys på kvällen. Ha, gick och kollade på vagnen hela dagen. Längtar så efter att få lägga vår lilla älskling där i :-) På lördagen kom Taco och Katten till Landskrona för att hämta upp Patrik, dom skulle på återträffen för KS18. Under lördagen träffade jag Felicia på dagen sen på kvällen åkte jag till Lund för att äta och snacka med Carro. Linn kom senare och kvällen var riktigt lyckad. Vid 22 satte jag mig i bilen och körde hem till Landskrona där min bror tog emot mig med en kram.
JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA MIN BROR DANIEL. Efter ett tag var jag trött så jag gick upp och la mig. kl 02 ringde min älskling och sa att han inte kunde sova för han saknade mig för mkt. Ha, du är för söt. Älskar dig. På söndags morgonen satte jag mig i bilen för att köra ner till P7 där jag inte varit sen muck, så det kändes lite konstigt att komma ner. tur att min älskling stod och vänta på mig :) körde hem och la oss för att vila en stund innan vi skulle köra hem mot Norrköping.

TACK älskade föräldrar och övriga för en kanon vecka. Längtar redan tills jag kommer ner nästa gång.


Halva September.

Gud vad tiden går fort, halva September har redan gått och bebisen växer :) Inskrivningen hos barnmorskan är henomförd, alla mina provor var bra så nog måste min älskling där inne oxå må bra. Har redan köpt lite kläder, kunde inte låta bli när dom var så söta.

 
Dessa söta bodysar och byxor köpte jag. Från H&M.


Detta söta "STARTA UPP" packet lovade den blivande mormorn att köpa till sitt förstfödda barnbarn.

På jobbfronten har det varit lite segt, började på en ny avdelning för ett par dagar sen och fick några extra dagar där men sen hör det ju lite till att jag behövt vara ledig eftersom det har varit en del aktiviteter som jag velat vara med på som Skogsröjet. Det kan jag rekomendera men ta inte mer era spädbarn som ligger i vagn om ni vill gå in i öltältet för dit in kommer inte ens nyfödda bebisar..så otroligt löjligt.

Årets kräftskiva har också ägt rum, den var sådär enligt mina åsikter. Det som var trevligt var att Patriks KS18 kompis Arvid och hans ur trevliga flickvän kom och festade med oss. Ja, jag festade såklart inte eftersom jag har min lilla älskling i magen. =)

Nu till helgen blir det Skåne, Patrik ska på återträff med KS18 så då passar jag på att hälsa på min underbara familj/familjer. =)

Idag blir det att skriva inköpslista på det vi ska köpa nytt till vår nya lägenhet, ska bli så mysigt att få flytta till något större och helt nyrenoverat. Det bästa med allt är att jag får inreda min älsklings rum. :)

Måste nog ta tag i att gå till doktorn, är så förkylld och har varit det i över 4månader nu. Det är såå sjukt jobbigt iaf.

Nu ska jag äta frukost sen ut och gå en liten runda dast det tar lite emot eftersom vädret ser kallt och regnigt ut :s


BLIVANDE FÖRÄLDRAR, kan det bli bättre?

Nej, inget kan bli bättre för oss just nu. Vi väntar vårt första barn och har redan börjat längta.
Dessutom är vår kärlek så stark och fantastisk att det slår rikigt många gnistor mellan oss :) Jag är så OERHÖRT LYCKLIG över att få ha Patrik samt att bli mamma :)





Oj vad tiden går fort.


AUGUSTI-

Den 1/8 åkte jag upp med tåget till Norrköping där min älsklng troget väntade på mig utanför tågets dörrar. OH vad jag saknat honom. När vi kom hem hade han köpt blommor till mig, han är bara så UNDERBAR. på kvällen den 1.e var det dags för årets sillbord på festplatsen ute på landet. Mycket folk, mycket brpk, mycket fylla hörde till kvällen. Men jag tog det lugnt och bara kolla på folk och umgicks med min vänner. Kvällen slutade runt halv 1 för min och patas del eftersom tröttheten tog överhand.
Började att arbeta igen den 3 och arbetade fram till den 5:e då det inte funka längre pga mitt ben så tillbaka till min sjukskrivning som denna gång varade fram till den 31/8. Jag och Pata åkte till Kolmården en dag i Augusti, han tog sig sjuk från sitt jobb och vi bara mös, på kvällen var det kalas hos Taco och sedan middag på stan med våra goda vänner Marina och Bob. Åkte till Gärdnäs som vanligt över helgen, fotboll stod på schemat samt grillning tsm med vänner på kvällen. Den 9:e AUGUSTI gjorde jag ett gravilitets test som visade POSITIVT vilket då leder till att jag ska bli MAMMA =) EN FANTASTISK KÄNSLA.




Alle kom på besök under augusti och då blev det kolmården för att hon skulle få hälsa på sina släktingar ;) Den 20/8 kom mina föräldrar äntligen upp för att få se det liv jag lever då vi är ute på landet samt få träffa svärfar och "sv-rmor" På fredagen kom även min storebor så honom hämtade jag och pappa i Linköping. Helgen blev otroligt lyckad med kräftfiske och kärlek. Mina föräldrar är så otroligt lyckliga över att de ska bli morbor och morfar. Tiden går fort och min sjukskrivning är äntligen över, nu vill jag börja jobba =)


JULI-

Första helgen i Juli var det fest nere i Viken. Jävligt kul dock så hände det som inte fick hända, jag tappa min fotlänk som jag fick av min älskling i julklapp. och nu vet jag att den sitter på en äcklig slyna som är lycklig för den. ohhh...!!!!!!!!!!! Fast kan säga att det var en JÄVLA tur att det inte var Pata jag tappade istället. DET HADE GJORT ONT.
Jobb jobb och jobb blev det fram till den 11 JULI då jag råkade ut för en liten olycka. En bil backade på mig så jag blev klämd mellan "min" bil och bilen som backa på mig. Fick mjukdels skador på benet i höjd med knäet och låret. Blev en tur in till Linköping och akuten där dom gav mig kryckor och smärtstillande. Ingen belastning före den 31/7 blev resultatet. SJUKSRIVEN. Två veckor av sjukskrivningen ängnade jag ute i Gärdsnäs tillsammans med svärfar och "sv-rmor" mkt trevligt. Den 25: åkte jag ner till skåne för att överraska mina föräldrar som skulle komma hem från Kreta natten mellan 25 och 26. Låg på soffan när dom kom hem och gissa om dom blev glada..=) Under fredagen var det bara mys och på lördagen träffa jag några vänner samt körde upp till Gärdsnäs på kvällen. Sakna min älskade så pass mycket att jag inte klarade mig utan honom. Alla blev chokade när jag kom upp och bara det var väldigt kul. Efter några dagar hemma körde jag ner till skåne igen. denna gång för att stanna fram till den 1:e Augusti. Under tiden i skåne hann jag med att fira min pappas 52års dag, åka till HBG för att se/lyssna på Ulf Lundell tsm med min älskade storebror.
                                                                                   

JUNI-

Under måndagen den 1:e juni var det stora förberedelser inför den årliga SRF. Det nya för i år var att jag skulle följa med redan från start. Måndagen bestod som sagt av förberedelser i form av inköp av diverse saker som är mycket bra att ha med sig till SWEDEN ROCK FESTIVAL. Efter många timmars shoppande tsm med Pata, Jev och Macke fick kvällen bestå av att kolla fotboll på Norrköpings nya fina arena. Därefter blev det en kebabrulle för samtliga i sällskapet och sömn eftersom det var en tidig tisdagsmorgon som väntade oss.
Åkte ner till SRF under tisdagen och väl framme var det partytällts samt vanligt tälltbyggde som stod på schemat. Till det blev det en god sallad samt alkohol i lagom temperatur. SRF varade från den 3-7 juni men eftersom vädret under dessa dagar ABSOLUT INTE var det bästa blev min älskade sjuk och vi var därför tvungna att lämna redan på lördags eftermiddagen. TRÅKIGT.

mackesrfpata srf

Eftersom det var nära till skåne så bestämmde vi oss för att både jag och Pata skulle ner till Skåne så vi kom ner till mamma och pappa som tog emot oss med öppna armar. Skåne vistelsen var trevlig, bla. tog min lille-bror Max studenten och jag var ute och festade tsm med min underbara Felicia på kvällen/natten. Dock fick Pata stanna hemma så när jag kom hem runt 5 var han ganska sur men det gick snabbt över. Lördagskvällen bjöd på trevligt sällskap i form av att Nicole, Freddy och Andreas kom förbi och grillade i vår nyinköpta kolloni. Jag och Pata sov över medans de andra gick hem. Trevlig kväll med god mat =)
På söndagen åkte jag och älsklingen min hem till Norrköping.

Midsommar drev fort förbi men den bestod av att jag fick besök från Skåne, Allle kom upp för att joina den otroligt mysiga midsommar som firas ute på landet. Jag, Pata, Alle samt Cazzandra (en vänns dotter) åkte ut på landet redan på torsdagen. Då var det mest mys och sådär. Under fredagen då det var midsommar var alla barn samt vuxna ute och plockade diverse saker till midsommar stång samt midsommarkransar till flickorna. Detta var ett mycket uppskattat moment av både barn och vuxna. När midsommarstången samt kransarna gjorda drog festligeheterna igång och natten slutade någongång vid 3. Lördagen bestov av återhämtning samt fest på kvällen. Och söndagen bestod som vanligt av att åka hem till stan. Jobbet drog igång ganska snabbt efter midsommar men varje helg åker vi ändå ut till landet om det inte är fest någon annanstans =) Juni månad tog relativt fort slut och vi kastades in i Juli.




Ha det bra. Puss och kram



RSS 2.0