Bilder

Orkar inte lägga upp bilder här, utan dom ligger på facebook. Hoppas det inte gör något...!!!

vad har mer hänt då?

Eftersom jag har som mål att iaf försöka komma ner till skåne en gång i månaden så passade vi även på att åka ner i februari. Så jag o P tog bilen ner till skåne redan på torsdagen den 11 detta för att Patrik var hemma från jobb med en jävla förkylning och feber och när vi båda ändå är hemma kunde vi åka ner tidigare. Helgen bjöd på mys med familjen samt kalas med de närmaste för mamma min som blev hela 50år den 2Mars. Vi fixade god mat samt tårta till efterrätt, hon uppskattade kvällen väldigt mycket. På söndagen den 14feb (alla hjärtans dag) tog vi bilen upp mot Norrköping igen.

En ny vecka började, P jobbade som vanligt och jag var hos barnmorskan. Allt var BARA bra med bebisen och mina olika värden var bra. Känns sköt. Veckorna går super fort och jag vet kvappt vad vi gör om dagarna/helgerna. Iaf så har jag varit på sexparty i Viken och det kan jag säga är något som gör mig generad men det var trevligt. Vi har även umgåts med vänner och varit på 30års fest. Var även och besökte Karlsborg en härlig söndag :)

På första måndagen i Mars blev det ett besök på förlossningen eftersom jag hade ont i magen och väldiga spänningar (sammandragningar) Entligt CTG´n var bebisens hjärtfrekvens bra och små sammandragningar kunde mätas. Allt var bra med bebisen dock är min livmoderhalstapp något kort men för övrigt var det bra och jag o P gick därifrån nöjda. Det VIKTIGASTE är att bebisen mår bra.
Första veckan i Mars har gått jätte fort, mina underbara föräldrar är fortfarande på semester och jag längtar till de kommer hem så man kan ringa dom mellan 1-3 ggr om dagen om man känner för det :) Helgen som gått (där jag befinner mig i skrivande stund) har bestått av att bara mysa med P. Underbart, ÄLSKAR DIG SÅ PATRIK.

Sådär då har jag skrivit om allt som hänt sedan nyår eller?? Jo det har jag.

Iaf så är det BARA 1 Månad och 5 dagar kvar till beräknad födsel och jag LÄNGTAR nästan ihjäl mig till att den lille ska komma.


då ska jag väl uppdatera lite då.

Var ska jag börja..?? Jo, iaf så har vi flyttat. En ny renoverad trea i Norrköping på första våningen med en jätte bra hyresvärd. Vi flytta den 23 Januari med hjälp av mina två underbara familjer. Alla utom Max och Enzo var uppe och hjälpte till. TACK. Helgen då familjerna var här uppe bestod såklart av att jag inte gjorde så mkt medans de andra flytta och städade. Vi var klara redan vid 14 på lördagen så det gick verkligen snabbt. Då fick de andra tid för att gå på stan och lite så medans jag o P fixade lite i lägenheten. På kvällen var det middag tillsammans med svärfar o A inne i stan. De var trevligt. På söndagen kom familjerna hit igen och hjälpte till med lite små saker som att sätta upp hyllor och lampor. Sen åkte dom mot skåne igen, kändes faktiskt väldigt tråkigt att se dom lämna.

Sen har tiden bara rullat på, jag vet inte var tiden tar vägen...det går sååå fort. Iaf så har jag jobbat en del och den 11 februari gick jag på mitt efterlängtade havandeskap. Det var verkligen på tiden för det var jobbigt att jobba den sista tiden..Min bebis mage är ju stor och det är smärta i rygg och leder. Men annars ska jag inte klaga på min gravilitet som varit helt underbar hitils och kommer säkerligen att vara det resten av dessa två månader som är kvar.

P hade grabbarna grus på förfest här hemma en kväll medans jag var ute på mitt håll och roade mig. Det var väldigt trevlig fram till 00.30 då jag fick åka hem av orsaker som stannar inom familjen...

Lägenheten är helt klar, nu väntar vi bara på en ny fläckt i köket och ev får vi ny kyl i frys..men inget lovat ännu. I vårt sovrum är ALLT klart, tvrum allt klart, Hall allt klart och i bebis rum fattas det lite men det gör ju inte så mkt. Hon/han kommer ju inte att sova där det första halv året.

Det var väl allt jag kan skriva i ett inlägg nu, så får väl skiva ett till så jag får med all uppdatering..även om bebis bus.


RSS 2.0