Tillbaka

Mycket har hänt sedan sist jag skrev, kommer inte ens ihåg då jag skrev sist.


Maj månad gick fort och vad har jag egentligen gjort, jo, jag jobbade en del på mitt nya jobb. TRIVS mega bra och hoppas på en bra sommar där.

Patrik har börjat jobba och trivs medans jag tycker det är jobbigt när han inte är hemma om jag är ledig från jobbet och när han är trött på kvällarna. men men, pengarna behövs.

Jag har varit i Norge och tävlat, det gick mindre bra men va fan kul hade jag iaf. På fredagen när vi kom upp så blev det grillning och ett studjebesök sen blev det att festa vidare på logementet för att sedan gå ner till sjön för att bada. Det var inte så kallt som vi tänkt oss men visst det var kallt. På lördagen var det tävlingar hela dagen, vi var klara kl 16. Då gick jag "hem" och la mig och sov eftersom jag behövde vara pigg inför kvällens festande. Så lördags kvällen var det en stor middag och som vanligt fick vi den goda maten lam och potatis. Efter den goda middagen var det att bege sig till mässen för att fortsätta festligheterna där. Det blev en del att dricka och det var mkt trevligt. Ca kl 2 bestämmde jag mig dock för att gå till sängs men efter lite dramatik kom jag inte i säng förens vid 6 och jag skulle gå upp kl 7 men försov mig och med det missade jag morgon uppställningen som va kl 8. Ojdå. Men kompani chefen blev inte sur på mig som tur var =)



Jag har fyllt år, hela 22år. börjar bli gammal =) HAHA. Firade min dag genom att sitta på bussen till Norge men hade tidigare firat med min älskling i Norrköping samt släkt i Skåne. Tack för fina pressenter =)

Jag har varit på akuten eftersom jag fick krafitga bröstsmärtor, efter 2 timmar i väntrummet kom jag äntligen in och det som då konstaterades var att jag är felbehandlad för min struma. Dåligt (visst får skylla mig själv lite oxå) 

Jag och 29 andra vänner och bekanta slutade Maj månad med att åka på en väldigt trevlig kryssning med Vikinglines båt Sindruella (eller hur de stavas) Båten mellan STHLM-ÅLAND. Kan tala om för er som är intresserade att troligtvis kommer jag och några andra att vara med på första avsnittet av Kanal 5´s tvpogram Färjan 3 som kommer till hösten. I övrigt hade jag en kanon kryssning med mkt fylla men det var kul iaf =) Mådde inte så jätte bra på lördagen men skyller på att båten gunga ;)



Maj månad har för övrigt gått väldigt fort och vi är inne i Juni månad, vad fort tiden går.


RSS 2.0