Vill dela med mig

Vill dela med mig av allt som händer när det gäller mitt liv med Patrik och vår lilla bebis som växer inne i min mage. Kan säga att jag tycker det är jobbigt i detta läge att vara ifrån mina föräldrar och vänner i Skåne under denna tiden och det kommer vara jobbigt sen när bebisen är född för jag vill att mina föräldrar och vänner ska vara en del av mitt och bebisens liv. Jag försöker så gott jag kan att skriva om allt som händer med mig och bebisen här i bloggen men känner att det inte blir riktigt samma sak.


Växtvärkar

Har haft ont i magen, typ känns som det stramar i magen. Konstig känsla och blev lite orolig så jag ringde barnmorskan. Hon ville gärna att jag skulle komma så idag kl 11 kom vi in till vår underbara barnmorska Birgitta som skulle försöka reda ut varför det gjorde ont i min mage. Hon trodde som alla andra och som jag själv att det var växtvärk. Så min bebis växer och i o med det så växer min mage och då stramar det så det var inget farligt som tur är. När vi var hos barnmorskan så ville hon höra om det gick att höra bebisens hjärtljud. Hon la på lite gel och började köra med en liten sak på magen som var kopplad till en högtalare. Vi fick höra hur vår bebis rör sig inne i magen och sen fick vi äntligen höra hjärtljuden..så HÄFTIGT. Fattar bara mer och mer att jag verkligen har en bebis i magen och att i April ska jag bli mamma. UNDERBART. 

Jag tror att bebisen rörde sig så mkt för att h*n låg och sov och blev väckt och vart sur över det att någon stör h*n tror oxå att bebisen har mitt temprament vid väckning. HAHA.




Lite annan uppdatering.

Jobb, det börjar rulla in lite mer jobb nu både på Rehab och Ö-gården/Tallis. Det känns bra men är lite jobbigt att behöva köra i en timme för att komma till jobb och en timme för att komma hem. Det är jobbigt men det får gå. Hoppas så mkt att jag får jobbet på jack and Jones som jag sökte här i Norrköping.

Till helgen blir det Skåne för att besöka mamma, pappa samt att gå på Ladies Night i Malmö med mamma och Anette. Ska bli riktigt trevligt. Men kommer sakna min Patrik men han kunde inte följa med eftersom han ska på 10års återträff med skolan. HAHA, älskade..du börjar bli gammal :)

Torsdagen den 15/10-2009

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 15 okt 2009.
Din graviditet startade Lör 4 jul 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 18 jul 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 104 av 280. (37,1%).
Du är i vecka 15.
Du har gått 14 fulla veckor och 5 fulla dagar (v14+5).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 9 apr 2010
Du har 176 dagar kvar till beräknad förlossning



Vi längtar så efter dig...=)


Helgen

EFTERSOM MIN SÖTA LILLEBROR TIM HAR BESTÄMMT ATT BEBISEN SKA KOMMA DEN 19:E SÅ SKA DEN KOMMA DEN 19:E men hellst hade jag sett att den kom tidigare. Men han får väl bestämma ;-)

Måste bara visa en bild på hur stor min lillebror blivit:


Min helg har faktiskt varit mkt trevlig med bra människor runt mig.

Jobbade fredagen men var hemma till kl 18.30, då fixade jag och min älskling mat i form av fläskfilé, stekt potatis samt rödvinssås. Maten blev kanon god och mätta blev vi så det fick bli mys i soffan. Ha, mys fram till 21 då jag somnade. Kl 23 vaknade jag av ett ryck och då bestämmde vi oss för att gå in och lägga oss i sängen istället. Somnade gott även i sängen =)

På lördagen var det dags för dop, kom på sådär 2 timmar innan att jag inte hade några bra kläder att ha på mig så jag drog med Patrik till Ingelsta för att införskaffa mig nya kläder. Det blev inte bara kläder till dopet utan oxå lite kläder att ha till vardags :-) Dopet började kl 14, och det var fint och lille Sixten var så duktig.
På lördagskvällen åkte vi till Linköping för att gå ut och äta tsm med Tobbe,Madde och Anders,Anita. Detta var för att fira både Tobbes och Patriks fördelsedagar.  Denna kväll var mycket trevlig och gör gärna om det snart igen :)

Efter middagen åkte vi ut till landet för att vara där över natten, Patrik skulle upp och jaga på söndagsmorgonen och på söndagen vaknade jag tidigt. Patrik var hemma och berättade att han skjutit två djur. Dom var jätte fina men fråga mig inte vad det var för djur för de vet jag inte..haha..! Följde med ner när han fixade till djuren när han var klar gick vi hem till huset för att äta middag och tårta. Sen åkte vi hem till Norrköping.

En mysig och trevlig helg :)

Nu börjar det att synas lite på magen. Ska inte till Barnmorskan förens den 24:e November men innan dess blir det ett ultraljud till.
Har fått min symaskin nu så nu ska det sys påslakan och en massa annat till bebisen.

Namnen till bebisen är redan klara :)
Flicka: Alice, Cornelia, Corona
Pojke: Nils, Amadeus, Anders

Ultraljud

Då har vi fått se vår lilla bebis, h*n var inte stor men alldeles rätt i längd till åldern. Det var så himla kul att få se den lille, h*n sparkade upp med benet och armen sträckte h*n ut :)



Jag kommer absolut inte kunna beskriva känslan av att verkligen se den lille med ord. Jag kan bara säga UNDERBART, LJUVLIGT, LYCKA OCH KÄRLEK.


Hjärtats slag var jätte tydliga och det känndes så skönt, för jag var väldigt orolig innan jag såg hjärtat. Tänkte hela tiden - tänk om hjärtat inte slår. Att bebisen är död. Det hade jag absolut inte behövt att oroa mig för eftersom h*n mår bra.

Beräknad födsel är den 12 April men vit ror att antingen kommer den

15:e eftersom det är min namnsdag
16:e eftersom det är Patriks namnsdag
17 eftersom Memme fyller år
19:e eftersom min "far" fyller 45år och firar det då med att han blir BESTEFAR :) (denna dag tror jag mest på)

Vi fick bild på vår lilla som jag snabbt visade upp för min älskade bror över webbcam. Han tyckte det var urhäftigt. Mamma fick oxå se men det var lite svårare för henne eftersom hon inte hänger med i utvecklingen av datorn och internet. Nej, nu var jag orättvis..mamma har MSN och kan faktiskt accseptera ett videosamtal ;-)

Folk tycker nu att det börjar synas på magen men det tycker inte jag, tror att det är min "godis och cola mage" som syns..ha, jag tror jag får vänta med att se det själv.

Nu har jag iaf delat med mig av min/vår glädje av det första ultraljudet.
Patrik har fixat frukost åt oss så nu får jag gå och äta lite.

PS: Är det någon som kan berätta för mig varför jag jämt är så "förkylld" på nätterna. Näsan rinner HELA tiden så jag måste snyta mig HELA tiden. Så här är jag bara hemma i Norrköping och på landet. Kan det vara kvalster??

RSS 2.0