Barn och återigen barn.

Först vill jag passa på att ändra mig när det gäller Tilons födelsedag, denna dag är då den 22/4 och inte som jag trodde innan. Sen vill jag säga TACK till min underbara svägerska Jessica som är UNDERBAR och hennes barn är fantastiska små liv. Skulle kunna göra allt för dom två barnen.

Sen vill jag också säga Grattis till min "siz" som ska ha barn i Augusti, är så glad för din/er skull.

Sen kommer vi till mina tankar.

BARN, fantastiska små liv (måste dock säga att visa barn inte är fantastiska).

Jag har länge sagt att jag vill bli en ung mamma. Jag har aldrig blivit rädd vid tanken på att bli gravid och jag känner mer och mer för varje dag som går att jag vill bli mamma. Dock på den senaste tiden har det varit väldigt mycket snack om just barn och det känns då lite konstigt. Att det känns konstigt är för att männsiskor / vänner runt mig börjar skaffa barn, dem flesta yngre än mig och det känns lite knäppt. Det har iaf gjort att jag har en kluven tanke när det gäller mig själv och att skaffa barn, jag vill ha barn men samtidigt vill jag det inte. Dock för att ekonomin inte är den bästa just nu och för att jag har en tid framför mig nu med min sambo, där vi ska börja leva ett normalt liv tillsammans. Där jag vill kunna göra saker med honom som man inte behöver planera för att göra. Visst, det tar ett tag innan man blir gravid (för dem flesta) men vågar jag ge mig in på det? Svaret är ja det gör jag men jag är ändå kluven, jag får helt enkelt ta det som det kommer och såklart välkomnar jag mitt eget barn till världen om det skulle vara så. Men en sak vill jag ha klart för mig innan..och det är att det ska SÅKLART vara Patrik jag skaffar barn med och SÅKLART är det han som ska vara mannen i mitt liv. Mina barn ska få växa upp med mamma och pappa tillsammans och visst allt kan ändra sig.



Jag önskar iaf all lycka till er mina vänner och bekanta som snart ska få barn.


Bubbel

Kära läsare. Jag vet att jag är urdålig på att skriva i min blogg men jag kommer tyvärr inte att bli bättre.

Iaf så kan jag meddela er att det BARA är 28 dagar tills min älskling kommer hem och det är BARA 12 dagar tills jag åker på semester =)

Igår var jag och bubblade med min underbara svägerska Jesscia, vi var på det mysiga spa:et Söterköpings brunn. Bubblade och badade bastu, jävligt skönt och trevligt..Vi hade som vanligt mkt att prata om så tiden gick fort. Eftersom vi nu båda tyckte detta var otroligt skönt kommer detta att stå som en stående order i kalendern att en gång i månaden åka och bubbla och snacka av oss. =)

I måndags var jag och tränade, får bara mer smak på det där så nu kommer jag att träna 1-3 ggr i veckan, men kommer för det mesta träna 3ggr eftersom den 25:e April blir det min första tävling på många år..=) Den 25:e april fyller även en av världens goaste pojkar år. Lille Tilon som börjar bli stor och stark =)

Nu ska jag iaf fortsätta att tvätta, har hela 6 maskiner att tvätta idag, så är det när min älskade sambo varit hemma.

Sköt om er och var rädda om er.

Puss och Kram till mina underbara vänner och bekanta =)

TACK

Alla ni vänner som ställer upp fast att man kanske bara hör av sig ibland, som förstår att man är vänner fast att man inte hörs av 100ggr om dagen eller i veckan eller kanske oxå varje månad. Jag är oerhört tacksam för mina vänner, det är ni som betyder något för mig.

ALEXANDRA JANGSELL
JESSICA WALLENTIN
NICOLE NILSSON

FELICIA STÅNGBERG
CAROLINE JENSEN

Ni är underbara och jag är så tacksam över att jag har er.




DOCK KAN JAG SÄGA ATT MIN BÄSTA VÄN ÄR MIN UNDERBARA SAMBO


RSS 2.0