ÄLSKAR DIG

Äntligen har min sambo kommit hem för alltid. Han kom hem den 16April så det är ett tag sen nu. Jag är ÖVERLYCKLIG att han är hemma och nu får han aldrig lämna mig igen. Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går och jag är så oerhört lycklig som får ha honom som min egen. Jag vill verkligen dela mitt liv med honom för han är den bästa på hela jorden.

Nu ska jag dra lite av vad som hänt sedan sist jag skrev.

Åkte till Cypern med min underbara mamma för en underbar semester med bara lata dagar i solen. Äta gott och umgås. Tack för en trevlig vecka, synd det kunde varit lite längre.


Min  snygga mamma och jag på Cypern- jag använder brillor eftersom mina ögon är såå svullna efter för mycket sol. 
 
När jag kom hem från Cypern åkte jag hem till Norrköping för att byta packning för att sedan åka ner till SKåne igen. Först hann jag med en rekrutering till hemvärnet i Östergötland. Jag fick stå med en Ksp 90 på lastbils taket, ball =)
Åkte ner till Skåne för att jobba under hela påsken. Det var trevligt och gav bra med pengar. Efter påsken åkte jag hem till Norrköping för att vara hemma till det att min sambo kom hem. Mysigt.! Jag började jobba på mitt nya jobb den 15:e April och redan första dagen trivdes jag riktigt bra. =) jobbade 3dagar för att sedan vara ledig för att umgås med min älskling. Vi umgicks i lägenheten och såklart åkte vi ut till Gärdsnäs för att vara där några dagar sen var det kalas för Tilon och sedan åkte vi ner till Skåne för att träffa mina föräldrar och dessutom går våra 10-biljetter ut nu den 5:e maj så det var bara att utnyttja de sista biljetterna. Valborgsfirande var det i Stadsparken Lund med Carro, Conny och Andreas. Ache och hans flickvän Sandra var oxå med. Hade riktigt trevligt, så tack för en bra dag.

Nu är det första maj och jag åker inte hem till Norrköping förens den 3:e då är Patrik där hemma och väntar på mig. Han åkte från skåne i tisdags för att åka vidare upp till Dalarna och jaga bäver :P hihi..kom att tänka på en sak nu..! hihi

ska se på "home make over" nu så återkommer.

Ps, Tycker det är fel att inte fråga oss om vi hade tänkt oss någon vecka på landet med privatliv. men jag ska inte lägga mig i det. Det får patrik ta.!


RSS 2.0