Nytt år!!!!

GOTT NYTT ÅR!!!!

Dagen då det skulle firas nyår började med mys hemma i Norrköping, vid 10 åkte vi ut mot landet. Stannade till vid Ica på vägen ut för att inhandla sakerna som behövdes till efterrätten.
Väl ute på landet förljde jag med P ner till ladan för att han skulle stycka, eftersom det var svinkallt så gick jag upp till Ronny o Stina som låg och sov (som vanligt) men men..efter ett tag kunde jag gå upp och snacka med dom lite.
Tiden sprang iväg och jag o Stina började att göra efterrätten, detta var ett projekt eftersom väldigt många var i samma rum och hade åsikter om det hela. Men men..jag gör som jag gör..så gör du som du gör!!
Vid 17 var det dags att göra sig snygg, så på med kjolen och strumporna sen in och kolla på när grabbarna gjorde det sista på maten. Duktiga dom där grabbarna!! Både förrätt och middag var underbart gott..ska ge ett STORT beröm för Ronnys goda sås. Kl blev helt plötsligt 23.55, och det var dags att dra på sig alla värma kläder för at gå ut och kolla på raketerna som för övrigt känns väldigt onödigt (dock är detta mina åsikter). När tolv slaget passerat och vi gått in i det nya året körde jag, P, Stina och Ronny ner till Viken för att ÄNTLIGEN hälsa på hos Sandra och Andreas och fira de första timmarna på 2010 med dom. Det var riktigt kul och jag hade kunnat stanna där längre om det inte varit för att jag och bebben var så trötta. Men vi åkte hem så vi var hemma lagom till 3 tror jag. När jag tänker tillbaka på vårt nyårs firande så var det faktiskt inte så jätte trevligt. Ni som är mina vänner vet varför nyårsafton inte var trevlig.

 

TACK iaf till

Älskade Patrik
Underbara Stina och Ronny
Gulliga Madde och Tobbe

Natta och Jev
Anna och Fredda
Dennis o Jessica


Nu är det iaf nytt år och jag har bestämmt mig för att skita i alla människor som beter sig illa eller är falska mot mig, ni är inte värda min energi och jag kommer bara att säga det jag måste bara för att jag måste.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0